Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: PIŁKA NOŻNA Rodło młodzieżą stoi.
PostNapisane: 18 listopada 2010, o 14:06 

Nie jestem w temacie, mogę się jedynie domyślać o co chodzi, ale zawsze w takich sytuacjach zastanawia mnie jedno. Czy niechciany zarząd nie ma w sobie krzty honoru i wyczucia smaku? Jaki jest sens tak maniakalnie trzymać się kierowniczego stołka, skoro większość chce, żeby zmienić aktualny zarząd? Atmosferę można kroić nożem, więc jak tu współpracować? :roll:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 18 listopada 2010, o 15:37 

dl99 napisał(a):
dobrze wiesz, że od samego śledzenia nic sie nie zmieni... jeżeli zarząd nie wyrazi chęci rezygnacji, to najlepszym sposobem będzie "ładne" i "spokojne" poproszenie o taką decyzję przez kibiców.... ale liczę na rozsądek panów z zarządu, i "bezkrwawe" opuszczenie stanowisk...

hm :roll: ciezka sprawa z tym zarzadem bo jak mozna tak sie trzymac stolka 5 ligowego,tego nie rozumiem,a z drugiej strony co masz na mysli ladnie i spokojnie 8) baty to juz teraz moge im zalatwic ;) :) :smile: :D i jeszcze jedna sprawa KTO mialby zajac ich miejsce,ktos nastepny ze zlotym srodkiem????w nowy zarzadzie powinien tez ktos reprezentowac kibicow,naprawde szkoda ze nie ma mnie teraz w K-nie bo przyszlaby konkretna banda :569: na to spotkanie....z drugiej strony wydaje sie wszystko takie latwe tylko ze nie mozna popelnic bledow bo dzialacz sie zawinie i go nie ma a dla niektorych kibicow pilka nozna to nie tylko sport

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 16:07 

POMPEY04 napisał(a):
hm :roll: ciezka sprawa z tym zarzadem bo jak mozna tak sie trzymac stolka 5 ligowego,tego nie rozumiem,a z drugiej strony co masz na mysli ladnie i spokojnie 8) baty to juz teraz moge im zalatwic ;) :) :smile: :D i jeszcze jedna sprawa KTO mialby zajac ich miejsce,ktos nastepny ze zlotym srodkiem????w nowy zarzadzie powinien tez ktos reprezentowac kibicow,naprawde szkoda ze nie ma mnie teraz w K-nie bo przyszlaby konkretna banda :569: na to spotkanie....z drugiej strony wydaje sie wszystko takie latwe tylko ze nie mozna popelnic bledow bo dzialacz sie zawinie i go nie ma a dla niektorych kibicow pilka nozna to nie tylko sport

Więc znowu po kolei...

w zeszły wtorek odbyło się moje spotkanie z zawodnikami w celu omówienia sytuacji w Rodle. Po wysłuchaniu opinii zawodników przedstawiłem swoją wizję funkcjonowania klubu. Nie są to żadne "złote środki", ale zwykłe działania organizacyjne, mające na celu uporządkowanie i prawidłowe funkcjonowanie Rodła. Moje pomysły zostały jednomyślnie zaakceptowane przez zawodników obecnych na spotkaniu... Sami zawodnicy nie mieli nawet zamiaru iść na czwartkowe spotkanie z zarządem, ale ostatecznie po przedstawieniu moich założeń, zapadła decyzja o spotkaniu z zarządem.

Zarząd na spotkaniu zachował się moim zdaniem przyzwoicie i na wniosek zawodników zdecydował się oddać klub w nowe ręce... było trochę żali ale generalnie doszło do porozumienia i w grudniu zostanie powołany nowy zarząd...

Co do kibiców... Kibice są bardzo ważnym ogniwem klubu... baaa bez kibiców nie ma klubu, bo przecież zawodnicy grają dla kibiców... mam nadzieję, że kibice zaakceptują nowe plany i przedstawią własne pomysły, a współpraca będzie odbywała się wzorowo...

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 16:29 

A jakie są te założenia przedstawione przez Ciebie, bo to bardzo interesujące ?

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 22:12 
Przyjaciel forum

Damian,
Co będzie jak się nie dostaniesz do rady miasta :?:

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 22:24 

drosik napisał(a):
Damian,

Spoko, wystarczy, że zostanie preziem. Pan Jurek resztę załatwi. Wszak piłkę lubi. ;) Jak teraz będzie się nazywało Rodło? PSM Renawa Rodło Kwidzyn?

Że też PO daje się wygryźć z piłki nożnej. Premier Tusk nie byłby zadowolony. :grinka:

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 22:25 
Przyjaciel forum

drosik napisał(a):
Damian,

Dostanie manto od kibiców, że obiecał i kicha :D

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 22:44 

drosik napisał(a):
Damian,

drosik, podchodze do wyborów z pełna pokorą, i jeżeli nie dostanę sie do rady miasta świat się nie zawali. Jak większość pracujących osób mam wystarczająco dużo obowiązków zawodowych. A to czy się dostanę czy nie, nie ma żadnego wpływu na przyszłe losy Rodła. Chcę się zająć klubem i cieszę się, że zawodnicy i kibice pomimo wielu nieprzyjemnych doświadczeń nadal pałają wielkim entuzjazmem do zmian... Funkcja radnego na pewno by pomogła, ale nie jest niezbędna do skutecznego działania

Piotr_J napisał(a):
Spoko, wystarczy, że zostanie preziem. Pan Jurek resztę załatwi. Wszak piłkę lubi. ;) Jak teraz będzie się nazywało Rodło? PSM Renawa Rodło Kwidzyn?
Że też PO daje się wygryźć z piłki nożnej. Premier Tusk nie byłby zadowolony. :grinka:

Piotr_J czy tobie naprawdę wszystko kojarzy się politycznie??? Masz straszną fobię na tym punkcie... Zajmij się może dalszym promowaniem "Kwidzyniaków" na forum... Jeżeli miałeś lub masz lepszy pomysł na poprowadzenie klubu to gdzie byłeś do tej pory??? chodziłem i pytałem przez ponad 2 miesiące o sytuację w klubie, i nikt nie potrafił udzielić mi żadnej konkretnej odpowiedzi bo wszyscy to mieli w d.... A teraz kiedy ktoś zabrał się za to, potrafisz tylko krytykować chętnych do dokonania zmian... Dla twojej informacji, Rodło Kwidzyn zawsze będzie Rodłem Kwidzyn, i wybacz ale nie mam zamiaru pytać potencjalnych sponsorów jaką opcję polityczną reprezentują... Ale nie omieszkam przedstawić Twojej sugestii dotyczącej Premiera Tuska, kiedy będziemy rozmawiali o dofinansowaniu klubu z przyszłym burmistrzem miasta :D :D :D

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 22:57 

dl99 napisał(a):
Piotr_J czy tobie naprawdę wszystko kojarzy się politycznie??? Masz straszną fobię na tym punkcie... Jeżeli miałeś lub masz lepszy pomysł na poprowadzenie klubu to gdzie byłeś do tej pory??? potrafisz tylko krytykować tych którzy mają chęci do dokonania zmian... Dla twojej informacji, Rodło Kwidzyn zawsze będzie Rodłem Kwidzyn, i wybacz ale nie mam zamiaru pytać potencjalnych sponsorów jaką opcję polityczną reprezentują... Ale nie omieszkam przedstawić Twojej sugestii dotyczącej Premiera Tuska, kiedy będziemy rozmawiali o dofinansowaniu klubu z przyszłym burmistrzem miasta :D :D :D

Ależ nie wszystko kojarzy mi się politycznie. Ale cholernie politycznie kojarzy mi się dżentelmen (mam nadzieję) w czerwonym sweterku, który we wrześniu wraca z wygnania i od razu dokleja się do lokalnego szefa SLD, aby jako jego człowiek realizować jego wizje. Nie od dziś wiadomo, że Pan Jurek, którego osobiście bardzo lubię, miał chrapkę na coś więcej niż drużynkę osiedlową.

Zadziwia mnie jedynie Twój entuzjazm tuż przed wyborami. Czyżbyś liczył na głosy kibiców?

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 23:10 

Piotr_J napisał(a):
Ależ nie wszystko kojarzy mi się politycznie. Ale cholernie politycznie kojarzy mi się dżentelmen (mam nadzieję) w czerwonym sweterku, który we wrześniu wraca z wygnania i od razu dokleja się do lokalnego szefa SLD, aby jako jego człowiek realizować jego wizje. Nie od dziś wiadomo, że Pan Jurek, którego osobiście bardzo lubię, miał chrapkę na coś więcej niż drużynkę osiedlową.

Zadziwia mnie jedynie Twój entuzjazm tuż przed wyborami. Czyżbyś liczył na głosy kibiców?

Wyjaśniłem to już wystarczająco jasno, że na żadne głosy kibiców nie liczę... To nie ja ustalam terminy spotkań w klubie ale np. zarząd

Tak dla twojej wiadomości to do nikogo się nie doklejam po wygnaniu, bo członkiem SLD jestem od 9 lat... Nie mam zamiaru realizować wizji jako człowiek "kogoś"... Czy Pan Jurek ma chrapkę na coś więcej to nie wiem, ale możesz sam zapytać skoro tak dobrze go znasz... zapytaj przy okazji kogo ideą było zajęcie się Rodłem... i wybacz ale tak jak wspomniałem - polityka to jedno, a klub to drugie, i barwy politycznie nie mają najmniejszego znaczenia jeżeli w grę wchodzi pozyskiwanie funduszy dla klubu... ale co ja Ci będę tłumaczył...

najważniejsze że nowe pomysły podobają się zawodnikom i części kibiców. Mam nadzieję, że spodobają sie też pozostałym zaangażowanym kibicom i uda Nam się wspólnie odbudować Rodło...

P.S. sweterek jest bordowy... :D :D

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 23:16 

Działaj, działaj. Tylko żeby Ci się to nie znudziło zaraz po głosowaniu. Ja tam w przypadki nie wierzę. Od 9 lat słowa o Tobie nie słyszałem, a tu nagle takie objawienie. :-)

Co do sweterka - widać grafik składający plakaty już przywykł do barw "firmowych" i suwaczkami podziałał. ;-)

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 23:20 

Piotr_J napisał(a):
Działaj, działaj. Tylko żeby Ci się to nie znudziło zaraz po głosowaniu.

Jasne, że będę działał... jeżeli również jesteś kibicem to liczę na pomoc...

Piotr_J napisał(a):
Co do sweterka - widać grafik składający plakaty już przywykł do barw "firmowych" i suwaczkami podziałał. ;-)

:D :D :D to już do grafika nie do mnie :D :D :D

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 23:23 

Oczywiście, że jestem kibicem. Jednakże preferuję sporty niekontaktowe. Załóż w Kwidzynie żeńską drużynę siatkówki, to pomogę. :-D

PostNapisane: 19 listopada 2010, o 23:25 

Liczy się football i tylko football! :) Czy ta odbudowa Rodła będzie się wiązała również z powrotem dopingu kibiców na meczach ?

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 04:47 

dl99 jestem pelen podziwu i jezeli robisz to wszystko bezinteresownie to masz pelne poparcie kibicow tylko musisz liczyc sie z tym ze czeka Ciebie ciezka praca i na efekty bedzie trzeba czekac kilka lat ,cieszyc moze tylko to ze od dna latwo sie odbic bo juz nizej nic nie ma i mam wielka prosbe do wszystkich forumowiczow nie mieszajmy do tego polityki bo czy chlopak wygra wybory czy nie to nie ma tutaj nic wspolnego kazdy ma prawo do swoich sympatii ale ogolnie dla kibicow Rodla pasuje haslo NA POHYBEL CZARNYM I CZERWONYM,co do Pana Sniega to za jego kadencji Rodlo COS tam osiagnelo i z kibicami dogadywal sie bez problemow.Kwidzyn ma ogromny potecjal kibicowski wiadomo ze pilka reczna to nie to samo,wiem to z wlasnego doswiadczenia bo chociaz trenowalem lape to na mts-ie bylem tylko raz i nie podobalo mi sie pierdzenie w stolek i klaskanie w raczki wolalem poswiecic 15 lat mojego zycia na jezdzeniem z Legia ale jak kazdy z nas marzylismy o tym zeby miec cos swojego lokalnego,tylko zeby to miec musza byc chociaz drobne sukcesy latwo podac przyklad Olimpii Grudziadz tylko ze oni maja problem z kibicami jest ich garstka bo to miasto to glownie zuzel lub Chojniczanka Chojnice,nie wspomne o wioskach ktore graja w 2 a nawet 1 lidze.......no i oczywiscie nie mozemy zapomiec o stadionie bo nasz to jest katastrofa nieporozumienie uwazam ze wystarczylby nam stadion na okolo 5 tys cos takiego http://stadiony.net/projekty/pol/stadion_sokola_ostroda byloby piekne ,klub powinien utrzymywac sie miedzy innymi z biletow u nas to jest smiech...........takze musimy uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na wyniki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1