Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: PIŁKA NOŻNA Rodło młodzieżą stoi.
PostNapisane: 20 listopada 2010, o 09:34 
Piotr_J napisał(a):

Zadziwia mnie jedynie Twój entuzjazm tuż przed wyborami. Czyżbyś liczył na głosy kibiców?

Piotrze musiałby doprowadzić Rodło do finału Ligi Mistrzów,żeby ktoś z nas na niego zagłosował.My jesteśmy zawsze po prawej stronie.
BDTR. 8)

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 11:41 

Tak sobie przypomniałem moje przygody Rodełkowe. :-) Raz po meczu z Pomezanią Malbork gdzieś koło roku 1990 roku ścigała na świeżo utworzona Policja. Z kumplem biegliśmy pobiegać chyba na Miłosną, a tu nagle nyska zajeżdża nam drogę i dwóch zomoli wyskakuje z białymi pałami. :-D Odskoczyliśmy i ile sił w nogach uciekliśmy im. Gonili nas jakbyśmy napadli na bank. Nie dali nam rady. :-D Dopiero następnego dnia dowiedzieliśmy się, że był mecz Rodło-Pomezania. :-D

To był jedyny raz kiedy uciekałem przed Policją i czułem się jak zaszczuta zwierzyna. Nikomu nie życzę.

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 11:46 

:shock: dobre.......tylko ze ja mialem takiego pecha ze nie raz mnie dopadli :D :D :Dfajny link polecam http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/552/ ... -w-klatce/

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 12:56 
Piotr_J napisał(a):
czułem się jak zaszczuta zwierzyna. Nikomu nie życzę.

Piotr wtedy skończyłoby się co najwyżej na kilku pałach.Dziś dostałbyś automatycznie zakaz stadionowy i grzywnę.

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 13:47 

jezeli ktos jest cykorem to sie boi zakazow.....bo gdyby interesowala mnie pilka to zostalbym pilka ;) :D

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 16:24 

POMPEY04, a nie można tak po prostu wsiąść w pociąg "rejsowy", spokojnym kroczkiem udać się pod stadion, tam wyciągnąć z plecaczka szalik i wejść jak człowiek? Jak już wspominałem, byłem kilka razy na Legii (fakt, że nie pod żyletą) i jakoś nie było większych problemów. Były to lata 1996-98.

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 17:51 
Piotr_J napisał(a):
POMPEY04, a nie można tak po prostu wsiąść w pociąg "rejsowy", spokojnym kroczkiem udać się pod stadion, tam wyciągnąć z plecaczka szalik i wejść jak człowiek? Jak już wspominałem, byłem kilka razy na Legii (fakt, że nie pod żyletą) i jakoś nie było większych problemów. Były to lata 1996-98.

Ha!Od razu wiedziałem ,że z Ciebie porządny chłopak jest :!: ;)
Piotr teraz już się pociągami nie jeździ.Co do reszty...Ty poszedłeś pobiegac i Ciebie milicja z pałkami ganiała. :razz:

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 19:19 

Tylko ja szalika nie miałem. :-D Ani na Legii, ani jak biegałem po Kwidzynie. :-D

A na Legię się jeździło autobusem i wchodziło na książeczkę podchorążego. :-D Faktem jest, że, mimo "cywilek", na wszelki wypadek nosiliśmy wojskowe trepy. :-D

PostNapisane: 21 listopada 2010, o 02:50 

Piotr_J napisał(a):
Tak sobie przypomniałem moje przygody Rodełkowe. :-) Raz po meczu z Pomezanią Malbork gdzieś koło roku 1990 roku ścigała na świeżo utworzona Policja. Z kumplem biegliśmy pobiegać chyba na Miłosną, a tu nagle nyska zajeżdża nam drogę i dwóch zomoli wyskakuje z białymi pałami. :-D Odskoczyliśmy i ile sił w nogach uciekliśmy im. Gonili nas jakbyśmy napadli na bank. Nie dali nam rady. :-D Dopiero następnego dnia dowiedzieliśmy się, że był mecz Rodło-Pomezania. :-D

To był jedyny raz kiedy uciekałem przed Policją i czułem się jak zaszczuta zwierzyna. Nikomu nie życzę.

Czyżby Piotrze salwowałeś się ucieczką z zacnym Bladym Darkiem z równie zacnej dzielnicy co młodzieżą uwczas stała?

(Ależ mi zdania w środku nocy spod klawiatury wyskakiwują)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 21 listopada 2010, o 12:56 

Michał napisał(a):
Czyżby Piotrze salwowałeś się ucieczką z zacnym Bladym Darkiem z równie zacnej dzielnicy co młodzieżą uwczas stała?

(Ależ mi zdania w środku nocy spod klawiatury wyskakiwują)

No no! Niezłe wiadomości! Gratuluję wiedzy w tematach dzielnicowych. :lol:

PostNapisane: 21 listopada 2010, o 17:38 
Zbanowany

drosik napisał(a):
Damian,
Co będzie jak się nie dostaniesz do rady miasta :?:

dl99 napisał(a):
a współpraca będzie odbywała się wzorowo...

dl99 napisał(a):
to najlepszym sposobem będzie "ładne" i "spokojne" poproszenie o taką decyzję przez kibiców.... ale liczę na rozsądek panów z zarządu, i "bezkrwawe" opuszczenie stanowisk...

A jeśli panowie z zarządu nie wykazaliby się rozsądkiem to i "bezkrwawe" opuszczenie stanowisk będzie można puścić w niepamięć? Czy użytkownikowi forum internetowego - osobie (jakby nie było) publicznej - wypada? Czy osoba pokrzywdzona nie powinna donieść odpowiednim przedstawicielom prawa,ewentualnie zwrócić się z prośbą, żeby prokuratura wszczęła dochodzenie mające ustalić czy użytkownik Damian L. nie groził lub nie nakłaniał innych do czynności opisywanych w KK? Czy "użytkownik" powinien zaniepokojony o ewentualne losy zarządu - zgłosić podejrzenie?

Gdzieś ostatnio czytałem o podobnym przypadku - tam groźby były jaskrawsze, ale obywatel powinien być czujny cały czas prawda?

PostNapisane: 21 listopada 2010, o 20:14 

bez przesady......co za ludzie,koles wydaje sie naprawde zrobic cos waznego dla lokalnego klubu a tu prosze szukanie dziury w calym........magzeust dziwi mnie Twoj post bo wczesniej takich bzdur tutaj nie wypisywales jezeli moznaby bylo :donieść odpowiednim przedstawicielom prawa,ewentualnie zwrócić się z prośbą, żeby prokuratura wszczęła dochodzenie.......w sprawie ludzkiej glupoty,sam nie potrafilbym ale poprosilbym kogos zeby Ciebie zakapowal

PostNapisane: 21 listopada 2010, o 21:55 
Zbanowany

POMPEY04 napisał(a):
bez przesady......co za ludzie,koles wydaje sie naprawde zrobic cos waznego dla lokalnego klubu a tu prosze szukanie dziury w calym....... (..)sam nie potrafilbym ale poprosilbym kogos zeby Ciebie zakapowal

Ja tylko zadałem pytanie :) Kilka tygodni temu "wyzwoliciel Rodła" bardzo mocno interesował się donosami do organów ścigania - bo ktoś coś napisał w internecie. Zadałem pytanie - Czy Damian L. zakładał, że kibice siłą wyegzekwują swoją wolę w poruszanej sprawie? W Polsce jest jeszcze cisza wyborcza, więc się powstrzymam, ale czy można poważnie traktować człowieka którego tak oburzają własne grzechy w wykonaniu innych? Kali ukraść krowę...

Też mam nadzieję, że coś się z Rodłem w końcu ruszy i usłyszymy o nim nie tylko po kolejnej spektakularnej porażce z reprezentacją 50 osobowej wioski. Uważam, jedynie że jeśli ktoś tak zaczyna to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Hipokryzja nie jest najlepszą rekomendacją, prawda?

PostNapisane: 22 listopada 2010, o 00:51 

POMPEY04 nie wiem czy wiesz, ale na tym forum często tak bywa. Bywa mianowicie tak, że ja ktoś chce coś zrobić to znajduje się kilka życzliwych osób które tak tą osobę do działania "zachęcają" że osobie owej działać się aż odechciewa. Mówią, że Polacy na wszystko narzekają i marudzą, a na mieszkańców Kwidzyna - brak słów...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 listopada 2010, o 08:30 

Darek2K napisał(a):
Mówią, że Polacy na wszystko narzekają i marudzą, a na mieszkańców Kwidzyna - brak słów...

wiecie co?mam bardzo dobry pomysl-najlepszy z najlepszych POCZEKAJMY....a na temat mieszkancow K-na tez mam swoje zdanie :shock: :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1