magzeust napisał(a):
A jeśli panowie z zarządu nie wykazaliby się rozsądkiem to i "bezkrwawe" opuszczenie stanowisk będzie można puścić w niepamięć? Czy użytkownikowi forum internetowego - osobie (jakby nie było) publicznej - wypada?
Ewidentnie szukasz dziury w całym, próbując ze wszystkich sił odwrócić uwagę od rzeczywistych problemów Rodła...
Użyte w cudzysłowie słowo "bezkrwawe" może również oznaczać np. obrzucenie jajkami jak i płatkami róż

, a użyłem go, bo znając trochę realia, widząc pasję dopingu kibiców i chęć gry zawodników, mogę jedynie przypuszczać jaki byłby finał oporu...
Ale jeżeli nadal, targany wewnętrznymi rozterkami, uważasz że powinna się tym zająć prokuratura to droga wolna... tylko podpisz donosik osobiście

Przypomnę, że wspomniany przez Ciebie Pan używał słów trochę innego kalibru i w zupełnie innym wymiarze... mając przy tym pozwolenie na broń... a donosami do organów ścigania interesowała się większość użytkowników tego forum w tym i ja, ale nie w sposób jakoś nadzwyczajny i odbiegający od normy... Tak więc nie zarzucaj komuś hipokryzji dopóki dokładnie nie "zbadasz" tematu a wnioski zachowaj dla siebie, i "nie mierz wszystkich swoją miarą"...
Dziękuję za tytuł "wyzwoliciela Rodła", ale na taki tytuł zasługują wszystkie osoby zaangażowane w dokonanie zmian w Rodle.
Tak więc, proszę Cię, jeżeli nie masz żadnych przydatnych pomysłów dotyczących Rodła, to przynajmniej nie przeszkadzaj i nie próbuj za wszelką cenę odwracać uwagi od tego problemu....