Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy klub piłkarski w Kwidzynie
PostNapisane: 22 lutego 2011, o 13:21 

http://zawiszaczarnedolne.futbolowo.pl/ ... olnem.html

Przydałoby się podać źródło... :570:

A poza tym linki są nieaktualne.

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 15:13 

Napisz do Admina kolego, na pewno wam dorzuci źródło.

A swoją drogą nie potrafisz chyba docenic bardzo fajnie wykonanej stronki internetowej. Stronka Rewelacja. Zdjęcia filmy i wogóle wszystko. bardzo fajknie prowadzona i bardzo ladna szata graficzna. Szacunek.

Pokażcie mi druzyne z naszych okolic, która dysponuje taka stronką? A Rodlo gdzie?
Namiastka strony, która niby jest reaktywowana to za mało.
Wstyd dla Miasta Rodła i okolic naprawdę, żeby takie czarne mialo lepsza strona i to na darmowym portalu.

Do dl99Mozna wiedzieć ile płacicie za prowadzenie stronki?

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 15:46 

Cytuj:
A swoją drogą nie potrafisz chyba docenic bardzo fajnie wykonanej stronki internetowej.

Ależ potrafię. Tylko skoro my się napracowaliśmy przy Kwidzynopedii, to chcielibyśmy również zostać docenieni chociaż poprzez podanie źródła.

Do admina pisał nie będę, bo go nie znam. Prezes jest tu - na miejscu, to mam nadzieję, że sam napisze.

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 17:36 

STEFANTELEFAN napisał(a):
A swoją drogą nie potrafisz chyba docenic bardzo fajnie wykonanej stronki internetowej. Stronka Rewelacja. Zdjęcia filmy i wogóle wszystko. bardzo fajknie prowadzona i bardzo ladna szata graficzna. Szacunek.

Nie ma co się podniecać 'fajnością', grafiką i layoutem - to szablon.
Oczywiście jego 'zagospodarowanie' i wypełnienie treścią to zupełnie inna sprawa.

Pokażcie mi druzyne z naszych okolic, która dysponuje taka stronką?

Proszę bardzo:
http://relaxryjewo.futbolowo.pl
http://wislakorzeniewo.futbolowo.pl
http://ksspojniasadlinki.futbolowo.pl
Więcej pewnie się znajdzie w wyszukiwarce...

Mozna wiedzieć ile płacicie za prowadzenie stronki?

Hmmm... Nic? (I bardzo dobrze!)
Patrz: http://futbolowo.pl -> Załóż stronę klubową - ZA DARMO!

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 18:18 

Kolego i chcesz mi wmówić, że strony, które wymieniłeś stoją w jednym szeregu ze stroną Zawiszy?
Na potwierdzenie masz fakt tutaj, że strona o której piszesz to szablon została doceniona.
http://zawiszaczarnedolne.futbolowo.pl/ ... lowce.html
Dla ciebie, gdzie widać, że albo jesteś totalnym ignorantem albo nie masz wrażenia dobrego smaku powiem jeszcze że układ strony jest taki jak w reszcie ale już większość grafik nie. Poza tym animacje filmy nagłówek i cała reszta też nie.
Więc kolego zastanów się co piszesz bo naprawdę stronki o których piszesz chyba nie mają się czym pochwalić. Nawet zdjęcia są skopiowane. Sory, ale twoje tłumaczenie do mnie nie trafia.
Szkoda że jak coś się już dzieje na plus w jakiejś drużynie to cała reszta z zazdrości próbuje wieszać na tym psy. Jest klub, w którym chce się coś zrobić, nawet w internecie to ludzie piszą że gówniano bo coś tam.
Porównaj sobie ilość wejść to będziesz miał porównanie która strona z tych co wymieniłeś zasługuje na uznanie. A może to strona Rodła? Naprawdę żal.
Damian gratulację i życzę wam powodzenia, we wszystkim co robicie i jak najmniej ignorantów.
Do Grzechu:
Znajdź mi na jakiejś stronie kwidzyńskiej i okolic takie fiklmyt jak są na Zawiszy.
Powodzenia życzę.

-- 22 lutego 2011, o 18:19 --

I jeszcze jedno. Chyba jesteś niepowazny jak myślisz, że tyle pracy ktoś włożył nie dostając z tego ani grosza.

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 18:23 

O mój Boże :D :D :D :D

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 18:37 
Przyjaciel forum

punky napisał(a):
O mój Boże :D :D :D :D

Są trzy wielkości (u) mężczyzn:
Mały, średni i o Mój Boże! :oops: :D

"...Kiedy siadam do stołu, żeby się napić - piję wódkę. Nie jest moją wadą, że robię to solidnie. Ani to, że wolę się napić sam, niż w towarzystwie, którego nie lubię, nie cenię, albo które jest głupie nawet przed wypiciem."
A.G.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 18:46 

Się człowiek zdenerwował. Przecież nie było napisane, że treść strony jest porównywalna, czy chociażby sposób jej prowadzenia, tylko layout. Layout, który jest wzięty z szablonu i przy którym nikt większego wkładu pracy nie włożył poza jego wypełnieniem treścią, zdjęciami i filmikami. Poza tym coś się tego Rodła tak uczepił? Od dawna wiadomo, że jest słabo zarządzane, a Zawisza teraz korzysta tylko dlatego, że Damianowi nie udało się przebić przez stary/nowy betonowy zarząd Rodła. Zawiszy życzę jak najlepiej, żeby nie było ;) Ale i tak pozostanę przy Rodle :P

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 19:23 
Przyjaciel forum

STEFANTELEFAN,
Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem.
Po drugie Piotr_J, napisał to co napisał, bo tekst który jest na owej stronie jest zerżnięty z kwidzynopiedi w dodatku bez podania źródła a Piotr jest jednym z ludzi, którzy w kwidzynoedie włożyli kupę swojej pracy.
Po trzecie Grzechu napisał
Cytuj:
Nie ma co się podniecać 'fajnością', grafiką i layoutem - to szablon.
Oczywiście jego 'zagospodarowanie' i wypełnienie treścią to zupełnie inna sprawa.

PostNapisane: 22 lutego 2011, o 22:11 

Piotr_J akurat przyznam szczerze nie wiedziałem, że treść pochodzi z Kwidzynopedii, bo kiedy przyszedłem do Klubu stronka już była i jej istnienie jest zasługą osób dotychczas działających w Zawiszy... postaram się aby źródło znalazło sie na stronce jak najprędzej i myślę, że twórca strony nie miał złych intencji nie wskazując go od razu... jeszcze raz przepraszam i postaram się jak najszybciej u Admina stronki o uzupełnienie wpisu, wszak doceniam ogrom pracy włożony w tworzenie Kwidzynopedii...

Nie wnikam czy stronka jest szablonem czy nie... Dla mnie ważne jest, że jest bardzo aktualna i zawiera bardzo dużo cennych informacji o Klubie, a Admin jest otwarty na wszelkie uwagi czy sugestie, choć tych akurat jest mało bo stronka jest świetna... Każdy kibic, zawodnik czy osoba przypadkowa może się z niej dowiedzieć wielu ciekawych informacji...

Ile płacimy za prowadzenie tej stronki??? Cóż... szczegóły finansowe jak zwykle są owiane tajemnicą ale zapewniam, że nie wszystko opiera się na kasie a większość rzeczy w Zawiszy powstaje czy dzieje się ze zwykłej ludzkiej pasji... Wielki szacunek dla Kawy za pracę jaką wkłada w jej prowadzenie i administrowanie (ciężka robota)...

BombeL1916 mam nadzieję, że Zawisza będzie miała (bądź już ma) takich kibiców jak Rodło... wiernych, oddanych, na dobre i na złe... Ja naprawdę ze swojej strony również życzę Rodłu jak najlepiej ;), żeby nie było, a jedyne co może podnieść poziom sportowy piłki nożnej w Kwidzynie jest zdrowa, sportowa konkurencja, choć o tą baaardzo ciężko ostatnimi czasy :D ...

PostNapisane: 23 lutego 2011, o 11:33 

No i jak zwykle pełne wyjaśnienie od Damiana.
Wystarczy poinformowac admina o tym fakcie i będzie żródło i cała sprawa załatwiona.
Nie przyczepiłem sie Rodła tylko uwazam że klub z 40-tysiącznego miasta powinien mieć własna stronę, chociazby na darwowym portalu jak to ktoś wspomnial. Ciekawe tylko czy znajdą sie ludzie którzy ten temat sa w stanie pociągnąć.

PostNapisane: 23 lutego 2011, o 11:45 

Temat musu posiadania strony internetowej był już poruszany więc nie będę się wypowiadał. Napiszę tylko w skrócie, że dla mnie to nie jest żaden przymus. Klub może, ale nie musi posiadać witryny internetowej.

PostNapisane: 23 lutego 2011, o 15:26 

Przymus nie jest. Ale moim zdaniem by wypadalo.
Ale to tylko moje zdanie.
Na pewno jest dużo osób, które czytają informacje w internecie i sporo osób szuka.

PostNapisane: 23 lutego 2011, o 19:22 

Kolego i chcesz mi wmówić, że strony, które wymieniłeś stoją w jednym szeregu ze stroną Zawiszy?
Kolego, naprawdę nie ma co się 'ciśnieniować'.
Niczego nie chciałem Tobie i innym wmawiać - po prostu zwróciłem uwagę na pewne aspekty prowadzenia stron w domenie futbolowo.pl.
Żeby nie było: doceniam i wygląd, i treść, a i samemu klubowi i drużynie życzę jak najlepiej, bo piłka nożna to wspaniała zabawa. Czego miałem okazję osobiście przez dobre kilka lat smakować, gdy byłem o młodszy o dwadzieścia parę... kilogramów i kilkanaście lat.

Chociaż rzeczywiście - powinienem jednoznacznie dać 'pochwałkę' osobie prowadzącej stronę za wkład własny, bo nawet najlepszy szablon można zepsuć, a z najgorszego wyrzeźbić perełkę. A na stronie Zawiszy widać wkład pracy i starania tak o wygląd, jak i o zawartość.

albo nie masz wrażenia dobrego smaku
Wiesz, jeden woli prostytutki, a inny rude... :D
De gustibus... etc.

Sory, ale twoje tłumaczenie do mnie nie trafia.
To zastanawiające...
Zwłaszcza, że nic Ci nie tłumaczyłem.

Szkoda że jak coś się już dzieje na plus w jakiejś drużynie to cała reszta z zazdrości próbuje wieszać na tym psy. Jest klub, w którym chce się coś zrobić, nawet w internecie to ludzie piszą że gówniano bo coś tam.
To do mnie???
Przecież na niczym nie wieszałem psów, nie napisałem, że coś jest gówniane.

Porównaj sobie ilość wejść to będziesz miał porównanie która strona z tych co wymieniłeś zasługuje na uznanie.
Chcesz robić licytację?
OK, wygrałeś.

Do Grzechu:
Znajdź mi na jakiejś stronie kwidzyńskiej i okolic takie fiklmyt jak są na Zawiszy.
Powodzenia życzę.
Do STEFANTELEFAN:
Szukałem...
Niestety, spośród pięciu czołowych wyszukiwarek tylko jedna znalazła frazę "fiklmyt", a i to jedynie w treści książki na Google Books.
Nawet 'na Zawiszy' jej nie ma :shock:
Albo życzenia były nieszczere, albo chodziło Ci o coś innego...

I jeszcze jedno. Chyba jesteś niepowazny jak myślisz, że tyle pracy ktoś włożył nie dostając z tego ani grosza.
Chyba jesteś niepoważny 'jak myślisz', że wszystko trzeba od razu przeliczać na kasę...

PostNapisane: 24 lutego 2011, o 08:29 

ojjjj.... tak czytam i nie rozumiem po co to ciśnienie.... jak napisał Grzechu: "jeden woli prostytutki, a drugi rude"... każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na temat Klubu i jego działalności itp... może nie wszystkie uwagi będą brane pod uwagę, ale będą z nich wyciągane wnioski... Każdy jest również mile widziany jeżeli chce coś pożytecznego w Klubie zrobić...

Grzechu, fajnie że stronka Ci się podoba...

BombeL1916, przymusu posiadania stronki nie ma nikt... jednak przyznasz, że w dzisiejszych czasach posiadanie strony internetowej jest istnym oknem na świat... sam wiesz ilu rozsianych kibiców ma choćby Rodło w całej Europie... i miło jest być na bieżąco z informacjami we własnym klubie, i czerpać te informacje ze źródła... pozostaje wierzyć, że stronka Rodła będzie się rozwijać...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1