Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy klub piłkarski w Kwidzynie
PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 07:53 

pytol napisał(a):
Mogłbym retorycznie zapytać "tak was to boli że Rodło to klub kiboli?" ale to się chyba mija z celem bo rozmawiam z ignorantami. Szkoda tylko że przez takie podejście panuje przekonanie jakoby brać kibicowska na każdym meczu strzelała z kałachów do kobiet i dzieci bo przecież jesteśmy bandą psychopatów. Skoro tak lubicie piknikową atmosferę to się nie dziwie czemu orędujecie za tym nowym klubem w którym nie będzie opraw.

Po pierwsze nikogo nie boli, że Rodło to klub kiboli... nikt nie krytykuje "opraw" które są robione bądź są próby ich robienia na stadionie... oprawy na meczach to naprawdę świetna sprawa i często jest na co popatrzeć czy czego posłuchać, i powinny być na każdym meczu bo są częścią całego tego widowiska jakim jest mecz ale już oglądanie gonitwy czy walk z policją do fajnych rozrywek nie należy...
Moje podejście do kibiców znasz, ale sam pisząc to co piszesz na forum powodujesz, że kibole są postrzegani jak są...

pytol napisał(a):
Celem rywalizacji nie jest "danie żyć innym" a kohabitacji wewnątrz jednego miasta jakoś nie widzę. Więc jeśli uznam, że nie chcę "dać żyć" oponentowi to nic ci do tego

ja też jestem zwolennikiem pokazywania swojej wyższości i maksymalnej rywalizacji tylko że na boisku w czysto sportowej rywalizacji jak to ma miejsce w większości cywilizowanych krajów europejskich... chłopie to nie średniowiecze żeby z maczugami biegać... wyładuj swoje emocje przy dopingu robiąc świetne oprawy tak żeby cała Polska o tym usłyszała...

pytol napisał(a):
Ilość naszych kos powinna być wzorcem wierności mimo przeciwności losu, a nie tematem dyskusji z ludźmi mającymi tyle współnego z ruchem kibicowskim ile ja mam z łyżwiarstwem figurowym, więc daj sobie na wstrzymanie z takimi tekstami. Pozdro dla kumatych.

Ale czy Ty potrafisz czytać tekst ze zrozumieniem?? Z jakimi tekstami??? ja nie oceniam czy to super czy nie że Rodło ma dużo czy mało kos... ja tylko stwierdziłem fakt, że kibole Rodła mają wielu "sparing partnerów" co jest chyba prawdą???

pytol napisał(a):
Żeby nie było nieścisłości - nie ma we mnie niechęci co do nowego tworu piłkarskiego, ale mój oraz braci po szalu stosunek nie będzie na pewno powodowany poglądami ludzi którzy stwierdzeniem "piłka nożna powinna łączyć a nie dzielić" wykazują się iście życiowym podejściem do problematyki futbolu. Więc nie udzielajcie sie na tematy związane ze znienawidzoną przez was grupą "kiboli" będącą źródłem wszelkich nieszczęść..

Cieszę się bo nikt Ci nie ma zamiaru narzucać "miłości" do nowego klubu, tylko Ty również nie narzucaj nikomu jak ma spędzać swój czas wolny... a z tą nienawiścią do "kiboli" to przesadzasz i to bardzo, bo nikt nie krytykuje opraw serwowanych przy okazji meczu itp. a wręcz przeciwnie wiele osób chodzi na stadiony oglądać właśnie oprawy meczowe... wszelka niechęć powstaje przez ludzi "udających" kiboli i w imieniu wierności klubowi niszczących np. elewacje budynków czy mających na koncie inne wybryki, ale Ci właśnie ludzie raczej nic wspólnego z kibicami czy kibolami nie mają...

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 08:39 

dl99 napisał(a):

ja też jestem zwolennikiem pokazywania swojej wyższości i maksymalnej rywalizacji tylko że na boisku w czysto sportowej rywalizacji jak to ma miejsce w większości cywilizowanych krajów europejskich... chłopie to nie średniowiecze żeby z maczugami biegać......

CYWILIZOWANE KRAJE EUROPEJSKIE:(to tylko 2 przylady zupelnie nieliczace sie w Europie,ale jezeli nie zywicie sie medialna ogolnodostepna papka,to kazdy pewnie wie ze to codziennosc europejskiej ulicy) http://www.youtube.com/watch?v=63wJjgTE ... r_embedded http://www.youtube.com/watch?v=bYHq5Qff ... re=related

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 10:13 

Fusek i Pytol, skończcie robić dziwne wrażnie jakoby fanów Rodła interesowało to co się dzieje w Zawiszy. Większość z nas nawet nie wie w której lidze grają, a Wy tą Waszą ciągłą spinką tworzycie wrażenie jakby to był nasz wróg od wieków. Zamiast pie**rdolić głupoty nai internecie zajmijcie się tym o czym piszecie, a czego nie ma na Rodle od dawna. Zorganizowanym dopingiem i oprawami. Bo póki co często piszecie o tym a ja jakoś na meczach tego nie widzę. Oprawy to były w latach 2004-2006. Skończcie temat po prostu. Fani zKwidzyna mają teraz o wiele ciekawsze tamaty niż Zawisza Czarne Dolne.

Tak dla porządku się tylko wypowiedziałem. Damian dobrze wie jaki stosunek my mamy do jego klubu i że za Rodłem jesteśmy na dobre i na złe.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 10:53 
Przyjaciel forum

Cytuj:
To jest wypowiedź o wybitnie pejoratywnym zabarwieniu

To przede wszystkim był żart.
Cytuj:
rozmawiam z ignorantami

Tu masz rację, piłka nożna, a szczególnie na takim poziomie interesuje mnie jak zeszłoroczny śnieg.
Cytuj:
Szkoda tylko że przez takie podejście panuje przekonanie jakoby brać kibicowska na każdym meczu strzelała z kałachów do kobiet i dzieci bo przecież jesteśmy bandą psychopatów.

Mieszkam w odległości może 100 metrów od stadionu i na prawdę nikt mi nie musi wmawiać, że na mecze lepiej z dzieciakiem nie chodzić. Ja to wiem, bo słyszę to wystarczająco często.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 13:32 

BombeL1916: w takim razie za co została nałożona kara na klub po ostatnim meczu w Kwidzynie? Jakbyś nie wiedział to za użycie pirotechniki (zarówno gospodarze jak i goście odpalili race), doping był przez pełne 90 minut więc o czym ty mówisz człowieku? Nie ma cie na stadionie to siedź cicho z łaski swojej. Jesteś za Rodłem to gdzie jesteś jak w młynie cie nie ma? [[wymoderowane]], pewnie niedługo sie na widzew przerzucisz. A to co sie dzieje w okolicznych klubach interesuje tych, którzy jeżdżą na inne stadiony, a nie siedzą przed tv. Więc zanim następnym razem sie wypowiesz o dopingu na meczach Rodła popatrz na filmiki z zeszłego sezonu na mecach z pomezanią lechią i w sztumie bo jak wnioskuje tam cie z nami nie było.

Tak swoją drogą - od kiedy coś co jest żartem nie może mieć pejoratywnego charakteru? Wróć do szkoły, najlepiej podstawowej.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 13:40 

:569: spokojnie Panowie:Obrazek Obrazek to powinno wystarczyc:ObrazekObrazek

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 14:12 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Wróć do szkoły, najlepiej podstawowej.

Wolę zostać tu gdzie jestem. Wolę nie mieć takich kolegów jak Ty. 8)

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 14:55 

reflexes może w takim razie pochwalisz mi się swoim wykształceniem ? zobaczymy wtedy kto jest pod tym względem lepszy, bo mi sie wydaje, że kopanie rowów to szczyt twoich aspiracji.

Brombula - najwięksi internetowi napinacze i bajkopisarze to akurat widzew fun club grudziądz więc akurat twoje posty mnie bardziej śmieszą niż obrażają ;p

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 15:01 

Pytol, na prawdę przestań krzyczeć i zaśmiecać temat. Personalne wycieczki zostaw albo dla siebie albo wymieniaj się poglądami w prywatnych wiadomościach.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 16:34 
Przyjaciel forum

Cytuj:
że kopanie rowów to szczyt twoich aspiracji.

No i niech tak zostanie. Moje wykształcenie nic tu nie zmieni, nie pomoże dyskusji z Tobą odbić się od dna. Zbyt zaniżasz jej poziom.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 17:26 

reflexes, pytol już dostał ostrzeżenie. Ty też chcesz?

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 17:32 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Ty też chcesz?

Jeżeli uważasz, że się należy to daj. Płakał nie będę.

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 17:48 

pytol napisał(a):
reflexes może w takim razie pochwalisz mi się swoim wykształceniem ? zobaczymy wtedy kto jest pod tym względem lepszy, bo mi sie wydaje, że kopanie rowów to szczyt twoich aspiracji.

Brombula - najwięksi internetowi napinacze i bajkopisarze to akurat widzew fun club grudziądz więc akurat twoje posty mnie bardziej śmieszą niż obrażają ;p

powiem Tobie tylko tyle:przyjacielu mojej zdechlej kozy!!!!jestem legionistka,a jak na razie to Ty sie napieles jak baranie jaja a jak chcesz wiedziec cokolwiek wiecej to napisz na pw i odpusc sobie prywatne wycieczki ,bo PALEC BOZY CZUWA......

PostNapisane: 13 kwietnia 2011, o 21:16 

BombeL1916 napisał(a):
Tak dla porządku się tylko wypowiedziałem. Damian dobrze wie jaki stosunek my mamy do jego klubu i że za Rodłem jesteśmy na dobre i na złe.

BombeL1916 i jak już wspominałem nieraz szacunek dla Was właśnie za to na dobre i na złe... mój stosunek do Rodła jako klubu i do kibiców Rodła też znasz i w tym temacie nic się nadal nie zmieniło... ale jakoś dziwnie "ktoś" nagle próbuje na siłę mieszać... a może to mieszanie jest tylko po to aby odwrócić uwagę kibiców od prawdziwych problemów w Rodle??? hmmm....

PostNapisane: 14 kwietnia 2011, o 20:06 

Czy ktoś może posprzątać ten wątek?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1