Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Internet...
PostNapisane: 14 października 2013, o 15:40 
Przyjaciel forum

A ja MM polecam, u mnie wszystko działa jak ta lala !

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 października 2013, o 15:54 

Komin napisał(a):
A ja MM polecam, u mnie wszystko działa jak ta lala !

Zobaczymy czy będziesz polecał, po wizycie w BOK Multi Medii,
jak pójdziesz załatwiać cokolwiek.

Żeby była jasność!
Ja też nie narzekałem na usługi M.M.. Ale ta cała reszta.
Obsługa klienta - pożal się Boże!

PostNapisane: 14 października 2013, o 19:02 
Przyjaciel forum

Sprawy zawsze załatwiam z Panią Krystyną, zawsze jest OK.

PostNapisane: 14 października 2013, o 19:14 
Co się dziś "Pani Krystyna" naprzepraszała klientów, w związku z pracą jej "naćpanego" kolegi to poezja pracy administracyjnej. :lol:

PostNapisane: 14 października 2013, o 19:57 

NOWY(L) napisał(a):
Co się dziś "Pani Krystyna" naprzepraszała klientów, w związku z pracą jej "naćpanego" kolegi to poezja pracy administracyjnej. :lol:

Pewnie była świeża dostawa na Malborskiej albo Targowej......

PostNapisane: 14 października 2013, o 20:19 

Komin napisał(a):
Sprawy zawsze załatwiam z Panią Krystyną, zawsze jest OK.

No jak się Krystynę zna, to się załatwi. W biurze już nie jest tak kolorowo ;)

PostNapisane: 14 października 2013, o 20:41 

Też miałem kilka wizyt w biurze MM głównie związanych z przedłużeniem umowy. Swoje oczywiście trzeba było odczekać (min. 30min), ale niestety miałem pecha bo tylko raz trafiłem na panią Krystynę. Z "wieszakiem" to wogóle nie można się dogadać, ja swoje - on swoje, ja opierdzielam - on dalej swoje bez żadnych emocji kwitując sprawdzę i oddzwonię, czego oczywiście nie czyni. Pani Krystyna oczywiście sprawy załatwia od ręki.
Byłem również świadkiem sytuacji jak przedstawicielka regionalna MM przekazywała uwagi "wieszakowi" dotyczące jego organizacji pracy (porządki, zaległe sprawy, które zbiera w zakurzonych kuwetach itd.). Dała mu jakieś ultimatum, ale widocznie je spełnił gdyż dalej tam pracuje.

PostNapisane: 29 lipca 2014, o 19:35 
Odświeżę lekko wątek.

"Naćpany" pracownik MM został zwolniony. :D :D :D
Na jego miejsce trafiła miła,ładna,komunikatywna brunetka 8)
Dla takiej obsługi mówię zdecydowane TAK :D

PostNapisane: 29 lipca 2014, o 20:27 

Jupi !! Nareszcie przejrzeli na oczy :)

PostNapisane: 30 lipca 2014, o 11:03 

Jak tak czytam wasze posty to się zastanawiam dokąd zawiść ludzka sięga! Co za chamstwo! Czy trzeba człowieka wyzywać od wieszaków i ćpunów ????!! Może po prostu na coś choruje! A jakoś pracy to druga sprawa! Najpierw zacznijcie od siebie jak wy wyglądacie i się zachowujecie, a dopiero później wyzywajcie ludzi na forum, zresztą jak macie tyle odwagi to powiedzcie mu to w oczy, a nie siedzicie za klawiaturą i piszecie co wam tylko do tej pustej głowy przyjdzie! Nic tylko zawiść z was kipi!

PostNapisane: 30 lipca 2014, o 11:39 
Polska, mieszkam w Polsce. Mieszkam Tu tu tu tu. H8 to nasz sport narodowy. Szkoda się tym przejmować i tracić czas.

Tytuł: Re: Odp: Internet...
PostNapisane: 30 lipca 2014, o 11:44 
PiotrRot napisał(a):
Jak tak czytam wasze posty to się zastanawiam dokąd zawiść ludzka sięga! Co za chamstwo! Czy trzeba człowieka wyzywać od wieszaków i ćpunów ????!! Może po prostu na coś choruje! A jakoś pracy to druga sprawa! Najpierw zacznijcie od siebie jak wy wyglądacie i się zachowujecie, a dopiero później wyzywajcie ludzi na forum, zresztą jak macie tyle odwagi to powiedzcie mu to w oczy, a nie siedzicie za klawiaturą i piszecie co wam tylko do tej pustej głowy przyjdzie! Nic tylko zawiść z was kipi!

Ty się tak kolego nie stresuj ,bo przy obecnej temperaturze grozi to wizytą u kardiologa.
Nikt nikogo nie obraża ,tylko opisuje styl pracy i zachowania .W dzisiejszych czasach ten zwrot jest bardzo modny ,nawet politycy go używają.Profesor Bralczyk powiedziałby ,że ten pracownik jest flegmatyczny .
Dla Twojej wiadomości -tak kolego,powiedziałem mu to w twarz nie raz .Zadowolony ?

Tytuł: Re: Odp: Internet...
PostNapisane: 30 lipca 2014, o 17:50 

NOWY(L) napisał(a):
PiotrRot napisał(a):

Ty się tak kolego nie stresuj ,bo przy obecnej temperaturze grozi to wizytą u kardiologa.
Nikt nikogo nie obraża ,tylko opisuje styl pracy i zachowania .W dzisiejszych czasach ten zwrot jest bardzo modny ,nawet politycy go używają.Profesor Bralczyk powiedziałby ,że ten pracownik jest flegmatyczny .
Dla Twojej wiadomości -tak kolego,powiedziałem mu to w twarz nie raz .Zadowolony ?

Bardzo. Brak kultury kolego.

PostNapisane: 30 lipca 2014, o 19:06 
Kultura się kończy w momencie,kiedy czekasz godzinę w kolejce,a pan pracownik ma problem z ogarnięciem podstawowej czynności,za którą pobiera wynagrodzenie.
Kultura się kończy w momencie,kiedy czekasz godzinę w kolejce,teoretycznie załatwiasz sprawę,a po miesiącu lub dwóch sie okazuje,że nic z tego,bo pan pracownik zapomniał na sam koniec złożyć podpisu,albo wysłać wniosek.
Kto był,ten wie o czym pisze.
Niestety,nie każdy stworzony jest do wielkich rzeczy.Jeden może pracować w obsłudze klienta,a drugi orać na pilniku w Jabil'u.
Mam nadzieję,że teraz sytuacja w biurze MM się poprawi.
Z mojej strony koniec tematu.

PostNapisane: 30 lipca 2014, o 20:37 

NOWY(L), odniosę się najpierw do pierwszej Twojej wypowiedzi na mój post, mianowicie:
Jeśli przez Internet potrafisz stwierdzić czy się ktoś stresuje czy nie to nic tylko pogratulować :) Odnośnie Twojego stwierdzenia "nikt nikogo nie obraża" -
Cytuj:
w związku z pracą jej "naćpanego" kolegi
Cytuj:
Z "wieszakiem" to wogóle nie można się dogadać
Cytuj:
"Naćpany" pracownik MM został zwolniony
Cytuj:
W dzisiejszych czasach ten zwrot jest bardzo modny ,nawet politycy go używają
widać po Twoich wypowiedziach jak i "do czego się sam przyznajesz" wyzwiskach prosto w oczy, że kultury to nie masz za grosz jak również zauważył to kolega zimoch. NOWY(L), piszesz kto był ten wie o czym piszesz hmm.... :) dla Twojej wiadomości ja byłem tam, również miałem podobną sytuację jak Ty, ale jestem wyrozumiały, jak każdy popełniam różnego rodzaju błędy, jednak najwidoczniej Ty jesteś człowiekiem idealnym, wszechwiedzącym itd. Rozbawiło mnie Twoje stwierdzenie o tych politykach, nawet "politycy" używają..... też mi autorytet hyhyhy :) Ty widać bierzesz z nich przykład. Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1