Darek, fandzolisz jak mały Jasio. Każdy sposób ograniczenia palenia papierosów jest dobry, a z e-papierosem - całkiem dobry.
A mogę to powiedzieć nie po jakichś nieudanych próbach, a po ponad trzyletnim, intensywnym używaniu e-papierosów
z takim skutkiem, że analogi od trzech lat mi po prostu nie smakują. Każdy ze swoim nałogiem zmaga się jak potrafi,
coś na ten temat zapewne wiesz, więc myślę że nie wypada dziewczyny zniechęcać. Pytanie czy jej się uda?, bo próbowało
wielu ale nie tak znowu wielu się to udało.
Kropka, na zapytanie nie odpowiedziałem bo spodziewałem się odpowiedzi kolegów, no i dlatego że we wszystkich kwidzyńskich
punktach jakość sprzętu jest podobna, w miarę ujednolicona a eksperymentowanie w szczegółach, to już bardzo indywidualna sprawa.
Także smakowo trudno coś doradzić, bo jest tego strasznie dużo a kubki smakowe każdy ma inne.
Podpowiedź: w moim przypadku, od dwóch lat najlepszym smakiem jest CAMEL 14mg od Kinga (
http://epapierosylodz.pl/ )
ale inni będą mieli inne doświadczenia bo rynek jest już olbrzymi i smaków jest setki.
Acha, od dwóch tygodni jestem nieco bardziej nerwowy bo obecnie wdycham tylko kwidzyńskie merkaptany, na razie wytrzymuję,
zobaczymy jak długo