Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: DOSTALAM OSTRZEZENIE !!!
PostNapisane: 22 października 2009, o 23:36 

...od mediatora i ...kogos z forum....no to jest hmmmm,nie wiem jak to nazwac nie chce byc chamska....ale sledze forum kwidzyniakow od jakiegos czasu,z sympatia i sercem bo kocham to miasto i ludzi w ktorzy tam zyja(zawsze bede kwidzynianka)....wiec dlaczego...nie czuje sie winna...i mysle ze nikogo nie obrazilam !!!!!!! O CO WAM CHODZI,nie rozumiem ?????????

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2009, o 01:03 
Pewnie za ilość kropek i wykrzykników w postach. No, ale faktycznie... czerwona wstążka czerwonej wstążce nie równa.

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2009, o 05:24 
Przyjaciel forum

Ostrzeżenie to przecież nie wyrok.. Widzę tutaj podejście Jolki R. Która straciła różowego konika. Skoro tak obserwowałas forum to powiedz gdzie widziałas żeby ktoś napisał pół czy trzy czwarte swojej wypowiedzi wielkimi literami? Podejrzewam że w italii zrobili jakąś promocję na internet i skorzystałas-ok, ale w takim razie dostosuj się do zasad tu panujących... I pewnie chodzi o moderatora a nie mediatora, na pewno jest nim ktoś z forum i pewnie też jest z Kwidzyna, ale co to miałoby mieć do rzeczy?

Tytuł: Re: DOSTALAM OSTRZEZENIE !!!
PostNapisane: 23 października 2009, o 07:11 
A mi się jednak wydaje, że nie tak całkiem za darmo, a za:
alba napisał(a):
PO PROSTU ZYJE !!!!!! MAM PRACE I STAC MNIE BY UTRZYMAC SIEBIE I DZIECKO,DO KONCA MIESIACA.Ale coraz czesciej zastanawiam sie czy pieniadze to wszystko ?BANAL.....Tesknie za kwidzynkiem !!!!!!!!!!!!!!

ale jak zyja ? powiedz mi o tej wiekszosci co klepia biede !!!

zabawne strony to malo !!!!

[ Komentarz dodany przez: Bombka: |20 Paź 2009|, 2009 08:08 ]
alba, proszę stosować się do 13 i 16 punktu regulaminu. Dziękuję.

i:
alba napisał(a):
ale smieszne....piepr**ny biurokrata....no tak,sa osoby ktore REGULAMIN,traktuja ja bibllie....ja sie do tego nie odnosze,sorry stary !

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2009, o 07:19 

no i wszsytko jasne, alba albo trzymasz sie zasad albo wypad nikt cie tu nie trzyma, taka prawda,

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2009, o 10:01 

I lepiej uwazaj nastepnym razem, bo to forum wciaga ! :|

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2009, o 22:45 
Ciesz się, że w p*sk za to nie dostałaś...

Tytuł: No wlasnie !
PostNapisane: 25 października 2009, o 00:13 

Trzymaj sie zasad...Wy to od samego forum zniechecacie ludzi by wrocili...zasady ,regulamin...boicie sie buntownikow? To jedyne forum ktore kreuje problemy...dlaczego tu nie mozna pisac o czym sie mysli ???

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 05:20 
alba napisał(a):
To jedyne forum ktore kreuje problemy.

Z tym się zgodzę.

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 08:44 
Cytuj:
forum które kreuje problemy.

A niech sobie kreuje.
Ktoś się tym przejmuje?
Przecież to tylko pisanina
Nudna jak dzieła Lenina.

:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 11:34 
Alba specjalnie tak troche ironicznie napisałem, że dziwne że Ci się w twarz nie oberwało.Rewolucji na tym forum nie zrobisz, a na pewno nie takimi tekstami i pisownią :wink: .A po drugie to nie wiem czy większość z Nas w Kwidzynie klepie taką wielką biede.Może i jest ciężko, ale większość z Nas stać jeszcze na piwo po pracy, no to myślę że nie jest tak zle :-D .Taka kolejna ironia,ale mysle że tekstem że większość w Kwidzynie klepie biede troche Nas obrażasz.To by było na tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 13:41 

Mikrus napisał(a):
alba napisał(a):

Z tym się zgodzę.

a ja się nie zgodzę , od długich lat siedzę na kilkunastu a nawet kilkudziesięciu forach , i chyba "alba" nie masz pojęcia jak potrafią kreować problemy i podsycać to ciętą ripostą , także jeśli masz żale i chcesz pisać co ci się na klawiaturę przeleję to przenieś się na forum Onet.pl tam każdy nastolatek z tobą pogawędzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 13:42 
Przyjaciel forum

DarekK napisał(a):
że większość w Kwidzynie klepie biede troche Nas obrażasz.To by było na tyle.

Alba i nie tylko Kwidzyniaków, bo jest tu nas więcej z różnych stron świata :grinka: :grinka: :grinka:

Trza do ludzi mieć szacunek bo jak nie.. to Sama poczułaś :grinka: :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2009, o 17:04 

alba napisał(a):
dlaczego tu nie mozna pisac o czym sie mysli ???

Ponieważ na tym forum używa się języka polskiego . Odrobina tzw. netykiety wskazana.

Pozdrawiam

— Oscar Wilde

Ostatnio edytowano 25 października 2009, o 18:22 przez warzek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: zenada !
PostNapisane: 27 października 2009, o 01:07 

stardust napisał(a):
Mikrus napisał(a):
alba napisał(a):

Z tym się zgodzę.

a ja się nie zgodzę , od długich lat siedzę na kilkunastu a nawet kilkudziesięciu forach , i chyba "alba" nie masz pojęcia jak potrafią kreować problemy i podsycać to ciętą ripostą , także jeśli masz żale i chcesz pisać co ci się na klawiaturę przeleję to przenieś się na forum Onet.pl tam każdy nastolatek z tobą pogawędzi :lol:
Zejdz na ziemie ''ostry dyzur''moze za duzo sie naogladales filmow amerykanskich...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1