Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: PIŁKA NOŻNA Rodło młodzieżą stoi.
PostNapisane: 27 lutego 2011, o 18:17 

z pilkarzy kiepscy trenerzy :)? widze super obycie w temacie? wystarczy zrobic sobie malutka wycieczke po pilkarskiej mapie .. nawet pomorza.. (Kafarski - Lechia Gdańsk) Kalkowski ( Cartusia) ( Kaczmarek - Olimpia Grudziadz) nie mowie o naszym Zbyszku Kobusie dzieki ktoremu mielismy i mamy kilku fajnych i rokujacych chlopcow ktorzy wyszli spod jego skrzydel mam tez zaczac mowic o tych z najwyzszej pólki? Guardiola?? Bakero.? Gladysz Kosecki Murawski ???? znalazloby sie wielu takich ,,, troche nietrafione spostrzezenie z Pańskiej strony ( komus kto gral nie byle gdzie latwiej spojrzec na to co jest w szatni i latwiej przekazac na boisku niz ladowac sucha ksiazkowe teorie.. ,,, ps.. Trener Cetnarowicz w tym roku odbywal trenerskie staz w obecnie pierwszej druzynie naszej ekstraklasy .. Jagiellonia Bstok... i jeszcze jedno , nie spotkalem sie jeszcze zeby powazny prezes , wkrotce PODOBNO powaznego i liczacego sie klubu na pilkarskich mapach udzielal sie na jakimkolwiek forum :) to chyba o czyms swiadczy,,,, BOLI WAS TO ? Pani Dominiko i Termicie?? Mam prawo wyrazac tutaj to co chce i mysle. a jesli mowisz o merytorycznej polemice? SPOJRZ NA TEMAT !!! RODLO MLODZIEZA STOI .. tyle w temacie ....

-- 27 lutego 2011, o 18:22 --

ps. dobrzy zawodnicy ??:D gdyby byli dobrzy graliby conajmniej w 2 lidze ;)) swietnie jest wysluchiwac kogos kto uwaza swoj prowincjonalny klubik za epicentrum pilkarskiego swiata !!

PostNapisane: 27 lutego 2011, o 18:49 

Zabrakło mi tekstu "zatkało kakao?", to zwrot podobnego kalibru co "boli was to?" :grin: To nie ja loguje się na forach, w celu rzucenia paru insynuacji i wszczęcia plemiennej nawalanki, więc to nie mnie coś boli. Moją intencją było jedynie pokazanie Tobie, że nie wiesz o czym piszesz. Misję uważam za zakończoną, więc wracam do swoich zajęć. Nikogo tu nie sprowokujesz, więc daj sobie spokój, bo Twoje doniesienia na skali sensacyjności plasują się według mnie w okolicach -5. Rodło ma wartościowych zawodników, więc życzę im dalszych sukcesów i więcej kibiców pokroju Nowy(L), a mniej takich jak Ty.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 27 lutego 2011, o 18:54 
Cytuj:
więcej kibiców pokroju Nowy(L)

Mnie proszę w to nie mieszać :!:
Ja jestem kibolem,okradam babcie i niszczę elewacje budynków. 8)

PostNapisane: 27 lutego 2011, o 19:08 

Dzięki temu nie masz czasu, na pisanie pierdół :grin:

PostNapisane: 27 lutego 2011, o 19:17 
Cytuj:
pisanie pierdół

Od tego jest kolego Dariusz. :D

PostNapisane: 28 lutego 2011, o 18:56 

Witam serdecznie, czytając to co tu się pisze musiałem się zarejestrować, widzę że na tym forum wszyscy się odnoszą do drużyn seniorskich, ale tu nie o to chyba chodzi, przecież " Rodło młodzieżą stoi " wiem coś na ten temat bo staram się być na bieżąco jeżeli chodzi o młodzież. Mamy w naszym kochanym Rodełku kilka grup młodzieżowych, trzy z nich grają w najwyższej klasie rozgrywkowej woj. pomorskiego ( tego jeszcze nigdy w historii nie było ), w tych drużynach są młodzi zawodnicy którymi interesują się kluby z ekstraklasy np. Mateusz Górka ( rocznik 94 ), Piotr Myścich ( rocznik 95 np Lech Poznań ). Dlatego myślę że juz w niedługiej przyszłości z tych chłopaków będzie na prawdę dobra drużyna seniorów ( z naszych wychowanków a nie armii zaciężnej ), już niektórzy z nich grają i trenują z drużyną seniorów, a z tego co wiem to trener Cetnarowicz jest z nich bardzo zadowolony. Jest dobra atmosfera w zespole, a myślę że to jest najważniejsze. Byłem na jednym meczu sparingowym i fajnie to wygląda. Życzę wszystkiego najlepszego nowemu zarządowi Rodełka, szybkiego awansu do wyższej klasy rozgrywkowej

PostNapisane: 1 marca 2011, o 01:11 

dokladnie. jesli chodzi o prace z mlodzieza to mamy calkiem zdolnych chlopcow... swego czasu kuba warminski zostal powolany na konsultacje kadry , podobnie pawel swioklo... rowniez z sontowskim przebywali na testach w remesie opalenica... pruszkowski i laszkiewicz znicz pruszkow u trenera dubickiego.... popieram zdanie niezrzeszonego .. atmosfera jest swietna i odswiezenie szatni bylo wrecz wskazane ... RODLO!!!!!!!!!!! czas pokaze .. oby Ci chlopcy znalezli miejsce w podstawowej jedenastce Rodla. i nie miala miejsce sytuacja jak jeszcze niedawno w MTSie... zenska sekcja gdzie dziewczeta zdobywaly medal mistrzostw polski , szla na to wielka kasa a konczac wiek juniorek nie mialy gdzie grac bo nie bylo druzyny seniorskiej konbiet w kwidzynie .

PostNapisane: 1 marca 2011, o 11:57 

Drodzy Panowie niezrzeszony i tylkoRodlo... jakoś ciężko oprzeć się wrażeniu, że jesteście aktywnymi "działaczami" lub osobami blisko powiązanymi, i to nie w sposób kibicowski, z zarządem Rodła...

Oczywiście, że grupy juniorskie stoją w Rodle na wysokim poziomie ale nie jest to chyba do końca zasługa obecnych trenerów ;) ... Kwidzyn to małe miasto i wielu ludzi wie kto stoi za sukcesami juniorów dawnego KOP-u a obecnie KOP Rodło... chwała tylko za to, że poziom jest nadal utrzymywany...

co do przywołanych zawodników to wszystko się zgadza... Świokło, Warmiński, Pruszkowski... jest tylko jedno ale. Oni za żadne skarby nie chcą grać w obecnym Rodle... tak więc mamy bardzo utalentowaną młodzież ale pomimo że jest drużyna seniorów, to nie mają gdzie grać... jak wiadomo do stworzenia dobrej drużyny sama historyczna nazwa nie wystarczy ;) ...

popieram ideę opierania zespołu na własnych wychowankach a nie na "armii zaciężnej", no tylko żeby jeszcze Ci wychowankowie chcieli w tym Rodle grać... ajakie to są chęci, to jak już wspomniałem widać jak na dłoni po pobieżnej tylko analizie składów okolicznych drużyn, gdzie 90% zawodników jest wychowankami Rodła ale wracać zamiaru nie mają...

PostNapisane: 1 marca 2011, o 12:54 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Drodzy Panowie niezrzeszony i tylkoRodlo... jakoś ciężko oprzeć się wrażeniu, że jesteście aktywnymi "działaczami" lub osobami blisko powiązanymi, i to nie w sposób kibicowski, z zarządem Rodła...

Załączniki:
bez tytułu.JPG
bez tytułu.JPG [ 42.77 KiB | Przeglądane 11170 razy ]

PostNapisane: 1 marca 2011, o 12:59 

To się nazywa iluzja internetowej anonimowości :)

PostNapisane: 1 marca 2011, o 13:05 

Hahaha. Mimo, że jestem kibicem Rodła to w tym momencie kolega santowski się ośmieszył (chyba mogę napisać małą literą skoro on sam o sobie tak pisze). Atmosfera w Rodle jest chora i nie zapowiada się na zmiany, nie mówię o drużynie tylko o całym klubie. Tyle ode mnie.

PostNapisane: 1 marca 2011, o 13:44 

BombeL1916 jest dokładnie tak jak mówisz, ale Ty należysz do szerokiego grona obiektywnych kibiców którzy oczekują widocznych zmian "systemowych" a nie tylko drobnego liftingu dla polepszenia samopoczucia... :D

Tak jak już pisałem... Juniorzy radzą sobie bardzo dobrze i wielki szacunek za to... szkoda tylko, że jak dorastają i zaczynają do nich docierać "pewne" fakty to decydują się na opuszczenie klubu...

tak więc Panie tylkoRodlo, vel. Santowski;), ja ze swojej strony życzę Rodłu jak najlepiej i jeżeli tak się zdarzy, że klub zacznie odnosić sukcesy będę miał cichą satysfakcję, że stało się to pod naciskiem i dzięki zaangażowaniu byłych zawodników i obecnych kibiców...i nadal będę bronił tezy, że "monopol jest szkodliwy w każdej dziedzinie"...

PostNapisane: 1 marca 2011, o 14:07 

witam . po pierwsze to SONTOWSKI, a nie sAntowski!!!!! Po drugie ktoś sobie babeczka niezłe jaja urządza podszywając sie i siejąc ferment - Nie mam z tym nic wspólnego !! NARA!!

PostNapisane: 1 marca 2011, o 14:50 
Przyjaciel forum

Panu ze schizofrenią podziękowaliśmy w ramach punktu 16 regulaminu forum. Widać kopanie piłki lepiej mu idzie niż dyskusja na forum.

PostNapisane: 1 marca 2011, o 19:16 

Dominika Dulek aprobuje środki zastosowane przez adminów,,, a nie, zaraz, Dominika to ja :grin:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 301 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1