Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Chyba coś się komuś nie podoba
PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 18:37 
Cytuj:
Po wczorajszym dniu pilnie potrzebuję transplantacji kończyn.

Zaproponowałbym Ci grzane wino,ale moja żona tez czyta to forum :D :D :D :D

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 19:18 
Przyjaciel forum

A mnie jest szkoda lata :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 19:24 
Nie mam zamiaru tłumaczyć się i nie widzę też powodu, by wracać do spraw już zamkniętych.
Odgrzebywanie demonów przeszłości niczemu nie służy. KROPKA

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 20:32 
Zamykam wątek.

-- 14 gru 2011, 2011 20:57 --

Jerzy prosił mnie o możliwość wypowiedzenia się w tym temacie, więc wątek otwieram. Jutro go zamknę ponownie.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 20:58 
To jest widoczne, i statystycznie ja muszę się z tym godzić, że jestem tu przez niektórych traktowany jako mamut, czyli zwierzę, które już nie istnieje, demon przeszłości, tak samo jak system wartości, przyzwoitości i zasad mamutów. I tyle samo jest warte jakiekolwiek moje tu zdanie. (Z dużą satysfakcją muszę oddać tu sprawiedliwość, że nie dla wszystkich, i ich przy tej okazji pozdrawiam.)
To tylko moja bezinteresowna decyzja, że ciągle jeszcze kłapię tu dziobem na forum, ale to tylko dlatego, że to forum jest kwidzyńskie , jak ja jestem kwidzyński oraz wszyscy inni otwierający tu swe dzioby.
Sam się temu dziwię, że rożne próby i bardzo konkretne „zachęty” nie mogą mnie powstrzymać przed zabieraniem głosu o stanie umysłów mych ziomali.
Raz odpuszczam, raz reaguję, i tak już będzie ..
A wszystkich liczących na nieuniknione rozwiązanie tego problemu przez tzw. kalendarz, czy też biologię wieku – uprzejmie informuję , że w swych nadziejach mogą się zawieść, bowiem mam wykupioną kwaterę na parafialnym cmentarzu w Sadlinkach: sektor IV, rząd 12, kwatera 24 z wykupionym i wbudowanym tam abonamentem połączenia internetowego on-line z forum e-kwidzyn. Zatem będziemy w kontakcie. :607:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1