wojteh napisał(a):
to mi najbardziej odpowiada Media coś tam
mam z nimi bardzo złe doświadczenia i to niejednokrotnie

Broń Boże kupować coś u nich poniżej tysiaka
Kompletnie olewają klienta do momentu póki nie wyciągnie wypchanego portfela albo nie ma na sobie drogich, markowych ciuchów.
Kiedy szukałam aparatu dla siebie podjechałam oczywiście do nich zachęcona pozytywnymi komentarzami o ludziach tam pracujących. Najpierw było baaardzo długie oczekiwanie aż sprzedawca skończy pokazywać aparacik za 300 złotych bardzo drogo ubranym klientom, potem było bieganie za nim żeby łaskawie pokazał mi sprzęt który chciałam obejrzeć (co ciekawe miałam przy sobie gotówkę i gdybyśmy wtedy doszli do porozumienia to te pieniądze zostałyby u nich). Kiedy w końcu zdołałam zwrócić na siebie uwagę i bąknęłam coś o natychmiastowym zakupie sprzedawca stał się niezwykle uprzejmy a jako że nie mógł decyzji o ustaleniu kwoty podjąć sam umówiliśmy się na telefon następnego dnia (widać było że zależało mu na sprzedaży), niestety... nie zadzwonił czego kompletnie nie żałuję. Za pieniądze które proponowali mi za samo body u fotobasi kupiłam body, kita, bardzo dobrą kartę i dołączyli jeszcze mały prezencik. Oczywiście faktura i gwarancja to standard. Ufff.... ale się wygadałam
Oglądać, testować u nich - owszem, kupować - odradzam bo za dużo nerwów to kosztuje, chyba że tylko ja mam takiego pecha i to za każdym razem