Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, o 11:49 
Przyjaciel forum

złośnica napisał(a):
rozbrykanego dwulatka pozującego do zdjęcia :lol:

oj jeszcze byś się zdziwiła :) ...mam takiego pod ręką często :) a i KrzaQ i Piotr często wspominali, że ich pociechy, mimo, że ciut starsze to jak widzą obiektyw to odpowiednie pozy i miny przyjmują :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, o 11:55 
Przyjaciel forum

Cytuj:
A odsyłając nas do Onet-foto troche przeginasz.. :evil:

Fakt, może nawet nie trochę, ale mogłem nie wiedzieć że znasz tą gallery :grinka: wybacz.
Cytuj:
hahahaha, ależ się usmiałam

Bardzo dobrze, lubię jak się ludzie śmieją, nawet ze mnie :smile:
Sama dobrze wiesz co miałem na myśli, na 100 zdjęć swojej córeczki masz parę, albo mniej tych specjalnych. Wiem to Twoja córeczka i wszystkie są śliczne, tylko konia z rzędem temu kto jest w tym przypadku choć trochę obiektywny. :grinka: :grinka: :grinka: Ja mam dwie córki i kilka tysięcy ich zdjęć, a wystawiłem raptem dwa. Nie oznacza to iż nie uważam ich za najpiękniejsze na świecie. :grinka: :grinka: :grinka:
Na temat zmian w galerii, już więcej paszczy nie otworzę, bawcie się sami :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, o 12:36 

Trytonit - do kąta! :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 18:47 

czytam i czytam i doszłam do wniosku po niektórych wypowiedziach ,że mój pomysł był mądry ale chyba nie na to forum jak widać ...znaczy na tą galerię..
dlaczego odnoszę wrażenie ,że tu się rzeczy zamykają tylko w tym co też podoba się lub nie stałym bywalcom??????? :roll:
czy się mylę????????????? :?: :!:
hm....
potraktuję to jako pytanie retoryczne ..co by ktoś z niego zaraz "wiele hałasu o nic nie zrobił" :-D :-P

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 19:04 
Przyjaciel forum

katin79 napisał(a):
czy się mylę?????????????

'katin79, ' nie mylisz się nawet o milimetr, przecież i Ty jesteś stałym bywalcem. Musisz się jednak przyzwyczaić że nie każdy mądry pomysł, jest pomysłem dobrym :grinka: :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 20:47 

katin79 napisał(a):
znaczy na tą galerię..
dlaczego odnoszę wrażenie ,że tu się rzeczy zamykają tylko w tym co też podoba się lub nie stałym bywalcom?

Jako administrator nie chciałbym doprowadzić do sytuacji gdzie z 10 kategorii zrobi nam się "koncert życzeń". Muszę to wszystko trzymać w "garści". Gdzie administratorów 6, tam niezadowolony user :grinka:

Doskonale rozumiem Twój zamysł i ciesze się że chcesz/chcecie coś zmienić w galerii. Jednak zmiany muszą być "z głową". Aktualnie mamy około 4000 prac i naprawdę szkoda je rozmieszczać po 100 kategoriach.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2007, o 19:44 

Darek napisał(a):
przecież i Ty jesteś stałym bywalcem.

zaznaczam ,że od niedawna ....się udzielam ...
wcześniej podczytywałam ..stąd moja uwaga o "stałych" ;)

Darek napisał(a):
Musisz się jednak przyzwyczaić że nie każdy mądry pomysł, jest pomysłem dobrym

tak jak napisałam wcześniej !!! to tylko pomysł i nie musi być wcielany w życie !! na pewne refleksje związane z uwagami na jego temat mogę sobie chyba pozwolić??? stąd moje pytanie retoryczne .... tu patrz wyżej kolejne ...

nie wszyscy widać je tak potraktowali :-P no cóż ....takie uroki "forumowania " :-D

Trytonit napisał(a):
"koncert życzeń".
ech wspomnienia wracają :-P
kiedyś w TVp leciał taki fajny ..można było nawet piosenkę do zyczeń zamówić...mojej ś.W pamięci prababci taki prezent zrobiliśmy :-D

Trytonit napisał(a):
Muszę to wszystko trzymać w "garści". Gdzie administratorów 6, tam niezadowolony user

trzymaj trzymaj !!!lubię dobrą organizajcję i porządek !!!
;) ;) ;) :wink: :wink: :-D i wcale nie jestem niezadowolona ;)

Trytonit napisał(a):
Doskonale rozumiem Twój zamysł i ciesze się że chcesz/chcecie coś zmienić w galerii. Jednak zmiany muszą być "z głową".

dziękuję a jednocześnie powiem : przez chwilę poczułam się jak "bez głowy " :-D hehe aż sprawdziłam czy ją mam ... :wink: jest na miejscu ...mam dziś super humor ...heheh wybaczcie ( to dopisałam)

skończmy już temat tego albumu , którego nie będzie ! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, o 00:14 
Przyjaciel forum

katin79, ależ ten album jest - na naszym forum!!!

Cały spór polega na tym, że na forum mozemy sobie pozwolić zamieścić zdjęcia lepsze lub gorsze,
ale takie, do których mamy stosunek emocjonalny. Na tych zdjęciach prezentujemy nasze pociechy i naszą
radość z ich posiadania. Tymczasem na galerii stosunek emocjonalny tyczy zdjęcia a nie jego zawartości.

Ja osobiście nie uważam by moje zdjęcia były warte prezentacji w galerii i jeśli mam
coś, moim zdaniem ciekawego - zamieszczam je właśnie na forum.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1