Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Jazda na rowerze
PostNapisane: 22 sierpnia 2006, o 12:04 

Siemka Wam, chciałbym spotkać sie z ludzmi ktorzy lubia jezdzic na wycieczki rowerowe i porozmawiac gdzie najdalej byli :lol:

Ostatnio edytowano 22 sierpnia 2006, o 12:14 przez nikilandia, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2006, o 13:45 

nikilandia napisał(a):
Siemka Wam, chciałbym spotkać sie z ludzmi ktorzy lubia jezdzic na wycieczki rowerowe i porozmawiac gdzie najdalej byli

SIEKMA
ja byłem rowerem w lesie na Miłosnej! :-D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2006, o 15:38 

@jarek - tak daleko sie zapusciles :) hihi

ja osobiscie najdalej to chyba w gniewie ale najdluzsza trasa jak pyknelem jednego popoludnia to 80km (kwidzyn do okola :)) Kwidzyn - Gardeja - Sadlinki - Tychnowy - Rakowiec - Krzykosy - Kwidzyn

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2006, o 18:55 

lord vader napisał(a):
@jarek - tak daleko sie zapusciles

wbrew pozorom las od Dankowa po krańce Miłosnej to nie taka krótka trasa, w dodatku szlaki tam nie należą do najłatwiejszych także trzeba sie trochę "pogimnastykować" (osobiście ostatniej soboty spędziłem tam 6 godzin nie schodząc z roweru) :-D

pozdro dla wszystkich roweraków, osobiście nie należę do tej grupy z przyjemności, ale muszę jeździć bo lekarz mi to zalecił :grin:

Tytuł: __________--->NikitandiA<---__________
PostNapisane: 24 sierpnia 2006, o 10:50 

ja bylem najdalej w malborku z kumplami planujemy wyjazd do grudziadza jak zrobie lub kupie rower wszystkich chetnych zapraszam!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D κΓb

Tytuł:
PostNapisane: 24 sierpnia 2006, o 12:29 

jarekm napisał(a):
osobiście nie należę do tej grupy z przyjemności

Przecie, toz to sama przyjemnosc! :mrgreen:
Jestem maniakiem rowerowych wypadow (jesli tylko mam wolna chwile i pogoda jest laskawa), wole jednak jezdzic sam (sluchajac muzy), albo w 3-4 osobowej grupie przyjaciol (najczesciej do Gniewa). Moja najdluzsza trasa - startowalem w niedziele ok. 14:
Rakowiec > Kwidzyn > Janowo > Gniew > Grudziadz > Kwidzyn > Rakowiec
Wrocilem w poniedzialek ok. 4 rano. Trasa nie byla planowana. Spotkalem sie ze znajomymi w Giewie i ostatni prom diabli wzieli :twisted: :mrgreen: Co najfajniejsze, w poniedzialek mialem na rano do pracy :-D i czywiscie dalem sobie z nia spokoj, bo moj organizm wymagal konkretnej regeneracji :wink: Ciezko mi powiedziec ile kilometrow zrobilem, ale bylo to moje "najokazalsze" rowerowe osiagniecie :grin: .
Tez pozdrawiam rowerakow!

"Każdego dnia, raz dziennie,dawaj sobie prezent. Nie planuj tego. Nie czekaj. Niech się zdarzy. To może być nowa koszula,drzemka w fotelu, albo... dwie filiżanki dobrej, gorącej, czarnej kawy. Takiej jak ta."
Special agent of FBI, Dale Cooper

Tytuł:
PostNapisane: 24 sierpnia 2006, o 12:42 
Przyjaciel forum

DunkelWald napisał(a):
Ciezko mi powiedziec ile kilometrow zrobilem, ale bylo to moje "najokazalsze" rowerowe osiagniecie

no to gratuluje :!:
moją najdluższą trasą byla podróż z Dudą (młody Jagieł) do Orkusza przez Kamionke (12km), następnie Mikołajki Pomorskie (5km) a potem do Susza przez Prabuty(ok 15km) no i porwrót do domu z Susza, łącznie ok 50 km, było to kilka lat temu, a teraz to praktycznie w ogóle na rower nie siadam...

Tytuł:
PostNapisane: 25 sierpnia 2006, o 16:06 

fajnie fajnie w gniewie bylem raz w zyciu moze pojedziemy kiedys jeszcze raz :-D :-D :-D

[ Dodano: 29 Sie 2006 12:12 ]
piszcie prosze na temat rowerow

Ostatnio edytowano 25 sierpnia 2006, o 18:10 przez nikilandia, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 7 września 2006, o 12:46 

Tylko prosiłbym nie uważajcie tego, co napiszę za przechwalanie :)

A więc jak narazie moim największym rowerowym osiągiem jest przejechanie maratonu Transcarpatia w wakacje 2005 r. umpreza, widoki i atmosfera nie z tej ziemi. Długość trasu około 460 km, ale pewnie było więcej :) w 6 etapów. Z Ustrzyk Dolnych do Zakopanego.

Z Takich "szosowych wypadów" to wyjazd do Bydgoszczy 125 km było w jedną stronę posiedziałem u kumpla tam 5 dni i powrót, troche też w Bydgoszczy pokręciliśmy.

Tych wyjazdów zajmujących >niż 120 km było kilka :)

A tak ogółem to min dniówka moja: 25 km oraz max speed 50 km/h :) bez takiego stanu licznika nie wracam do domu :D

Pozdrawiam wszsytkich rowerowych maniaków
i zapraszam
www.bike-team.kwidzyn.pl

Tytuł:
PostNapisane: 7 września 2006, o 13:24 

och jeju :( tyle napisałam a czas upłynął i ponowne zalogowanie się było potrzebne i cały tekst o mojej wyprawie rowerowej zniknął mi!!! uuuuuu był pisany tak ot szybko ileciutko więc teraz już tego ponownie nie powtórzę, (ummm ZŁA :571: dlaczego tak jest) wrócę tu jutro ..

Tytuł:
PostNapisane: 8 września 2006, o 09:44 

bloszek napisał(a):
A więc jak narazie moim największym rowerowym osiągiem jest przejechanie maratonu Transcarpatia w wakacje 2005 r. umpreza, widoki i atmosfera nie z tej ziemi. Długość trasu około 460 km, ale pewnie było więcej w 6 etapów. Z Ustrzyk Dolnych do Zakopanego.

Bez dwóch zdań to jest wyczyn :!: Lubię jeździć rowerkiem ale do powyższego to trzeba być "zapaleńcem" :!: Gratuluję hobby :!: :-D

Tytuł:
PostNapisane: 8 września 2006, o 12:18 

jarekm,
Aż łeska się kręci w oku na myśl że w tym roku było z Ustrzyk Dolnych do Wisły :sad:

Tytuł:
PostNapisane: 19 czerwca 2007, o 17:57 
Moja najdluzsza trasa to Kwidzyn-Ryjewo-Jarzebina-Korzeniewo-Kwidzyn :) Ogolnie to uwielbiam smigac na roweryku i nie ma dnia, zebym nie przejechal paru km :)

Strefa czasowa: UTC + 1