aszastra napisał(a):
Kwestią czasu było, kiedy ten dom spłonie

(lokatorzy już od dobrych kilkunastu lat przeginają z alkoholem )
Podczas oglądania wklejonego przez olimpika, bardzo przykrego filmu, tylko jedna myśl kołatała mi w głowie...że żyjemy obecnie w trudnych czasach ( bynajmniej dla większości trudnych) i że na pewno ludzie, których dotknęło to nieszczęście, będą potrzebować pomocy. Następnie przyjrzałam się fotkom wklejonym przez Chanbarda, po czym przeszłam do mało wybrednej "lektury "aszastry.
Czytałam to wielokrotnie, choć generalnie jestem baaardzo tolerancyjna i potrafię zrozumieć naprawdę bardzo wiele, nie mniej post ten tak mnie zdenerwował, że nie bawię się juz nawet w przebieranie w slowach, bo się aż cała trzesę z wściekłości !
Jakim trzeba być cynikiem, pozbawionym najmniejszych normalnych ludzkich odruchów, by napisać COŚ TAKIEEEGO !!! i oznaczyć durnowacie usmiechnięta emotką !
-- 18 cze 2011, 2011 20:03 --
aszastra napisał(a):
Kwestią czasu było, kiedy ten dom spłonie

(lokatorzy już od dobrych kilkunastu lat przeginają z alkoholem )
Nie wiesz jaki plan dla Ciebie niesie życie...i w jak kręte i mroczne ścieżki może Cię poprowadzić....
Dlaczego zatem z tak zadziwiającą łatwością cieszysz się z cudzego nieszczęścia , czy w ten właśnie sposób się dowartościowujesz...?
Ja osobiście zle Ci nie życzę, ale wierz mi, życie samo w najmniej spodziewanym dla Ciebie momencie zweryfikuje ta Twoją postawę.
-- 18 cze 2011, 2011 20:11 --
Czy ktoś zna tych ludzi ? Bo na pewno potrzebują pomocy, a taką chce i deklaruję zorganizować, proszę o kontakt.