Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Chyba coś się komuś nie podoba
PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 12:46 
Zwracając uwagę na prowadzącego te warsztaty, oraz na jedną z osób wyróżnionych w konkursie kalendarze 2012 :arrow: http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/1 ... 2375,1,3,6 owe insynuacje o totalnym spisku pod jednym i nie przypadkowo moim nazwiskiem znajdują coraz to nowe przesłanki. Ale ciągle czekam na nieodwołaną na forum obietnicę ujawnienia jeszcze innych zapowiedzianych publicznie dowodów o różnych moich „niebezpiecznych związkach” i jakichś niecnych spiskowych zamiarach. Przypuszczam, że dowody wpadły do wody i nikt już ich nie zobaczy. A do mnie coś tam się miało przykleić ?

Tytuł: Re: Warsztaty - fotografia reportażowa
PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 12:55 
Budslavski. Masz dziwne poczucie humoru. Twój post nie dotyczy tematu

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 13:16 
canario napisał(a):
Budslavski. Masz dziwne poczucie humoru. Twój post nie dotyczy tematu
Post już nie może dotyczyć tematu, bo został on wymieciony pod dywan. A tu nie chodzi o mój humor, tylko o coś co dotyczy nie wszystkim znanego pojęcia - godność osobista.
Zostałem tu w swoim czasie obśliniony za przypisywane mi jakieś niegodne konszachty. Skończyło się wygumkowaniem owych zarzutow, które tu na forum jednak padły. Nie jestem z tych, którzy traktowaliby to tylko jako wiosenny deszczyk na twarz.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 13:41 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Post już nie może dotyczyć tematu, bo został on wymieciony pod dywan. A tu nie chodzi o mój humor, tylko o coś co dotyczy nie wszystkim znanego pojęcia - godność osobista.
Zostałem tu w swoim czasie obśliniony za przypisywane mi jakieś niegodne konszachty. Skończyło się wygumkowaniem owych zarzutow, które tu na forum jednak padły. Nie jestem z tych, którzy traktowaliby to tylko jako wiosenny deszczyk na twarz.

Załóż sobie temat w dziale "Niefajne sprawy" albo napisz do osoby z którą masz na pieńku na pw.
To jest dział "Nasze hobby » Fotografia". Rozumiem, że to co piszesz może mieć coś wspólnego z Twoim hobby ale z fotografią to już raczej nie.
Proszę o przeniesienie wszystkie poza pierwszym postem w stosowne miejśce (czytaj: do kosza).

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 14:30 

Wywalić śmieci z tego wątku

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Chyba coś się komuś nie podoba
PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 14:46 
Wydzieliłem wątek do Niefajnych Spraw. Jerzy wyjaśnij o co ci chodzi. Wyjaśnijmy ten temat od początku do końca.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 16:03 
canario napisał(a):
Jerzy wyjaśnij o co ci chodzi. Wyjaśnijmy ten temat od początku do końca.
Proszę bardzo, wyjaśniam:
Po pierwsze, przyznaje rację Reflexowi, że właściwym adresem moich uwag jest ten dział, do którego teraz przeniósł je Canario.

Po drugie, nie mogę tu skopiować dosłownych cytatów wypowiedzi, do których się odnoszę, bo temat tamten został nie tylko zamknięty, ale i wykasowany. Natomiast kto tamto czytał, to otrzymał jednoznacznie brzmiący komunikat, że jestem krętaczem, ponadto dysponującym rzekomo kompromitującymi znajomościami ?? (przyjaźni się z Markiem Sidorem, spiskuje z „Kalendarzami 2012” i tak dalej.) Czytelną intencją tamtych wpisów była próba jakiejś kompromitacji mojej osoby, poprzez swe rykoszety poniekąd udaną i puszczoną bez zapowiedzianych wyjaśnień.

Zdarza mi się tu nieraz żartować z samego siebie i jako osobie nie pomnikowej nie przeszkadza mi wcale gdy czynią to wszyscy inni ku wspólnej zabawie, bo wiem gdzie jestem i lubię ten luz.
Czym innym jest natomiast formułowanie jakichś wydumanych fałszywych zarzutów, które mają w swym zamiarze kompromitację mnie, na co nie mogę się godzić.
Miało to miejsce na ogólnie dostępnych stronach Forum i choć już jest z nich wygumkowane, to sygnał poszedł w Kwidzyn i rykoszetem ciągle trafia do moich znajomych i do mnie, a ja wyglądam w tej sytuacji jak kot w kalesonach.
Nikt tamtego nie odwołał. Ów ktoś, kto tamto pisał szczebiocze sobie i jakoś zapomniał o zapowiedzianym ujawnieniu rzekomo posiadanych przez siebie druzgocących dowodów moich domniemanych niegodziwości. Jeśli jest to obowiązującą u nas normą, to dziób zamykam i znikam. Ale nie chciałbym w to uwierzyć.

Nie ma tu już żadnej sprawy, bo przecież nie można nazywać jakąś sprawą tego smrodku, który wyemitowano w moim kierunku, a potem zatarto tego ślady.
Karawana idzie dalej: A może przejrzymy nierozwiązane zagadki ? Niektórych z nas bardziej to zajmuje. I słusznie.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 16:30 

Jerzy, przynajmniej napisz kto Cie oczernil, bo nie moge skojarzyc o czym piszesz.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 16:41 
Piotrze, gratuluję Ci, że nie czytasz na forum pierduł i stąd nie wiesz o co chodzi.
Gdzieś tam tkwiące we mnie resztki "dżentelmena" nie pozwalają mi na potyczki z "płcią piękną".
Nie poczuwa się - to spuśćmy na to zasłonę milczenia.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 16:43 
Chyba Jerzemu chodzi o posta Kryni. Krynia, czy mogłabyś się wytłumaczyć w ramach oczyszczania forum ze złych fluidów?

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 16:53 
Przyjaciel forum

Czy nasze forum już zawsze będzie wracało do takiej dziecinady i ludzie na nim będą się zachowywać jak banda dzieciaków w piaskownicy :?:
Zaraz pewnie pojawi się zgraja komentatorów i arbitrów i będzie powtórka z rozrywki.

Radźcie sobie dalej beze mnie ja wymiękam. Robie "log off" przynajmniej na jakiś czas.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 17:11 

drosik napisał(a):

Radźcie sobie dalej beze mnie ja wymiękam. Robie "log off" przynajmniej na jakiś czas.

Mądra, dojrzała decyzja. Oby takich więcej.

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 17:36 

Jerzy, naprawdę nie rozumiem dlaczego ciągle wracasz do tamtego wątku. Nie zmienisz opinii innych ludzi na swój temat takimi postami. Masz przyjaciół, ludzi którzy Cię cenią. Co Ciebie obchodzi cała reszta? Jesteś trochę na świeczniku i zawsze znajdzie się ktoś komu Twoja osoba nie przypasuje. Zamiast bronić się atakiem, że tak brzydko powiem "olej". Nie masz się z czego tłumaczyć, to się nie tłumacz. Ja się przyjaźnię z Markiem Sidorem. Jeśli ktoś ma z tym problem, to niech nie próbuje mi go sprzedawać, bo mnie to nie interesuje :) Bardzo sobie cenię to podejście, bo od kiedy pamiętam mój ból i chęć wyjaśnienia, że "wcale nie jestem taka" nic nie zmieniał, a jeszcze pogarszał sytuację. Po przeanalizowaniu tego wszystkiego, sam dojdziesz do wniosku, że to co ludzie gadają nie ma najmniejszego wpływu na Twoje życie :)

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 18:02 
Ludzie święta idą ,nie macie lepszych zajęć?
Idźcie na zakupy,szukajcie fajnej choinki.
Naprawdę musicie toczyć jakieś spiski w wirtualnym świecie ?
Spędzajcie mniej czasu przed monitorem,a więcej z rodziną albo na świeżym powietrzu.......

PostNapisane: 14 grudnia 2011, o 18:05 

[lubię to]- odnośnie postu powyżej. Nie zgadzam się tylko co do świeżego powietrza. Po wczorajszym dniu pilnie potrzebuję transplantacji kończyn. :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1