Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kuchnia pod zabudowę
PostNapisane: 18 kwietnia 2014, o 09:27 
Przyjaciel forum

Ja tak zrobiłem dokładnie 3 raz. Pierwsze meble sprzedałem razem z mieszkaniem, a kupujący byli święcie przekonani, że to meble robione na wymiar, drugie się zużyły ale były najtańsze z najtańszych na tamte czasy (8 lat temu), a teraz taki niby trochę lepsze ale też do samodzielnego montażu.

PostNapisane: 18 kwietnia 2014, o 09:35 

Zygmunt G. napisał(a):
Potwierdzam to co napisali ludzie wcześniej. p. Bednarz znakomity fachowiec. Profil, Kwidzyn , ul Długa 3 - na przeciwko autokomisu Rybickiego. Dla mnie i jak widzę na forum nie tylko dla mniejszych to najlepsze meble kuchenne w Kwidzynie i okolicy. Z tego co się zorientowałem to gość dużo robi na trójmiasto i nie dziwię się. Meble dobre i tanie i w terminie - tak było u mnie...

A ja się z tym panem niepolubiłem. Bo kuchnia miała być na gotowo razem z montażem a on sobie na koniec zażądał kaski za transport i wniesienie. A żądanie padło gdy kuchnia była juz zamontowana. Gdyby nie rozanielone oczy żony kazalbym mu ja zabierać. Nie żonę oczywiscie

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 kwietnia 2015, o 14:49 

cromags napisał(a):
Zygmunt G. napisał(a):
Potwierdzam to co napisali ludzie wcześniej. p. Bednarz znakomity fachowiec. Profil, Kwidzyn , ul Długa 3 - na przeciwko autokomisu Rybickiego. Dla mnie i jak widzę na forum nie tylko dla mniejszych to najlepsze meble kuchenne w Kwidzynie i okolicy. Z tego co się zorientowałem to gość dużo robi na trójmiasto i nie dziwię się. Meble dobre i tanie i w terminie - tak było u mnie...

A ja się z tym panem niepolubiłem. Bo kuchnia miała być na gotowo razem z montażem a on sobie na koniec zażądał kaski za transport i wniesienie. A żądanie padło gdy kuchnia była juz zamontowana. Gdyby nie rozanielone oczy żony kazalbym mu ja zabierać. Nie żonę oczywiscie

Tutaj widzę zgrzyt. Tak się składa, ze z p. Bednarzem rozmawiałem o tej sprawie przy okazji moich mebli do sypialnie też zamówionych w jego firmie. gość powiedział krótko - to nieprawda. Zawsze jest cena ustalana razem z transportem i montażem. Z resztą u mnie tak było i u reszty klientów pewnie też. Dodam jeszcze, ze meble do sypialni już zrobione - bez uwag i cena ustalona wcześniej z transportem i montażem. Nadal polecam tego gościa.

PostNapisane: 13 kwietnia 2015, o 16:47 
Przyjaciel forum

Zygmunt G.,
ojojoj, ja tu też widzę zgrzyt-5 Twoich postów, z czego 3 o tym jak świetny jest p. Bednarz. Na Twoim miejscu sprawdziłbym czy Twoja kobieta nie jest teraz u p. Bednarza... :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1