cromags napisał(a):
Zygmunt G. napisał(a):
Potwierdzam to co napisali ludzie wcześniej. p. Bednarz znakomity fachowiec. Profil, Kwidzyn , ul Długa 3 - na przeciwko autokomisu Rybickiego. Dla mnie i jak widzę na forum nie tylko dla mniejszych to najlepsze meble kuchenne w Kwidzynie i okolicy. Z tego co się zorientowałem to gość dużo robi na trójmiasto i nie dziwię się. Meble dobre i tanie i w terminie - tak było u mnie...
A ja się z tym panem niepolubiłem. Bo kuchnia miała być na gotowo razem z montażem a on sobie na koniec zażądał kaski za transport i wniesienie. A żądanie padło gdy kuchnia była juz zamontowana. Gdyby nie rozanielone oczy żony kazalbym mu ja zabierać. Nie żonę oczywiscie
Tutaj widzę zgrzyt. Tak się składa, ze z p. Bednarzem rozmawiałem o tej sprawie przy okazji moich mebli do sypialnie też zamówionych w jego firmie. gość powiedział krótko - to nieprawda. Zawsze jest cena ustalana razem z transportem i montażem. Z resztą u mnie tak było i u reszty klientów pewnie też. Dodam jeszcze, ze meble do sypialni już zrobione - bez uwag i cena ustalona wcześniej z transportem i montażem. Nadal polecam tego gościa.